Bijzondere B&B in Zeeland? Ontdek Bed & Breakfast Hof van Renesse!

bijzondere b&b beelandBijzondere B&B in Zeeland gezocht? Kom heerlijk overnachten in Bed & Breakfast Hof van Renesse in het Zeeuwse Noordwelle voor pure ontspanning! Wanneer u een weekendje weg wilt naar Zeeland, bieden wij u sfeervolle kamers voor ontspannen overnachtingen. Rust, ruimte en gastvrijheid zijn enkele kernwoorden die ons zo goed weergeven. Ontdek de mooiste kanten van Renesse, terwijl het u aan niets ontbreekt. Laat u tijdens uw verblijf in onze B&B in Zeeland verrassen door gastvrijheid en comfort en beleef een vakantie om nooit te vergeten!

Een unieke Bed & Breakfast aan de Zeeuwse kust

Overnachten in onze unieke B&B aan de Zeeuwse kust is geweldig. Wij bieden sfeervolle B&B-kamers voor 2, 3 of 4 personen met comfortabele bedden. Onze boerenhoeve is van alle moderne gemakken voorzien, maar heeft nog steeds de authenticiteit van het landleven.

De gastvrouw biedt elke ochtend een heerlijk ontbijt met vers afgebakken boerenbrood, zoet- en hartig beleg, vruchtensap, zuivelproducten, verse eieren van onze kippen, fruit en obeperkt koffie of thee. Smakelijk genieten tijdens uw verblijf bij Hof van Renesse is vanzelfsprekend! 

Reserveer direct uw overnachting bij onze B&B in Zeeland

Reserveer online simpel, snel en eenvoudig uw vakantie of weekendje weg in onze bijzondere B&B in Zeeland. Heeft u nog vragen, neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Graag tot ziens in Bed & Breakfast Hof van Renesse!

Ontdek de badplaats Renesse

bed and breakfast zeelandWanneer u overnacht in deze Bed & Breakfast nabij Renesse, kunt u zelf de schoonheid van Zeeland ontdekken. Onze B&B ligt in een groene landelijke omgeving, op slechts 5 kilometer afstand van het strand. U kunt de mooiste wandel- en fietstochten maken door de omgeving of de gezelligheid van de nabijgelegen dorpjes Burgh-Haamstede en Renesse, het historische Middelburg of de gezellige badplaats Domburg ontdekken. Maar vergeet ook vooral niet de Brouwersdam te bezoeken met zijn stranden en sfeervolle beachclubs. Bekijk hier nog meer eropuit-tips.

Heerlijk ontspannen aan de Zeeuwse kust

In de omgeving van onze B&B in Zeeland vindt u kilometerlange stranden waarop u strandwandelingen kunt maken of heerlijk kunt ontspannen tijdens het zonnebaden. De kinderen vermaken zich opperbest als ze de mooiste zandkastelen van Nederland aan het bouwen zijn of veel zwemplezier beleven in de zee. Houdt u van een uitdaging? Beoefen dan een van de vele watersporten op de Brouwersdam.

Maak uw dag aan de Zeeuwse kust compleet met een heerlijke lunch of diner in een van de vele beachclubs. Probeer ook zeker een van de typische Zeeuwse gerechten met verse mosselen, oesters of lamsoor voor de ultieme beleving.

Lees minder

In het kort:

  • Comfortabele kamers
  • Privé badkamer
  • Heerlijk ontbijt
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
zoover_image