Kamperen met hond in Zeeland op Camping Hof van Renesse

Kamperen met hond in Zeeland? Op Camping Hof van Renesse bent u van harte welkom om met het hele gezin te komen kamperen. En met het hele gezin bedoelen we dan ook uw hond. Want uw trouwe viervoeter gaat maar wat graag mee op vakantie. Wanneer u komt kamperen met hond in Zeeland bij Camping Hof van Renesse, kunt u mooie wandelingen door de duinen, langs het strand of door de groene natuur van Zeeland maken. De omgeving van Renesse is een prachtige omgeving om tot rust te komen, te ontspannen en een heerlijke vakantie te beleven!

Ruime plaatsen op onze hondvriendelijke camping

Als u op onze hondvriendelijke camping komt kamperen met uw hond, dan viert u vakantie op ruime kampeerplaatsen. De comfortplaatsen variëren tussen 150m2 en 240m2. Alle comfortplaatsen zijn voorzien van 10A elektra, wateraansluiting, waterafvoer en Tv-aansluiting. Dat noemen wij nog een comfortabel kamperen!

Uw hond is van harte welkom op de camping, wel vragen wij u op de camping de hond aangelijnd te houden en niet te lang alleen te laten. 

Meer weten over kamperen met hond in Zeeland bij Camping Hof van Renesse

Wilt u meer weten over kamperen met hond in Zeeland, neem dan contact met ons op of boek direct eenvoudig online uw kampeerplaats op Camping Hof van Renesse.

In het kort:

  • Ruime plaatsen
  • Veel privacy
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
8,8
8,5
8,2
8,3
8,7
8,8
zoover_image 8.6