Goed nieuws!

Hoe leuk is het om weer met je vrienden of familie erop uit te kunnen trekken en samen te genieten van al het moois dat Zeeland je te bieden heeft. Even gezellig bijpraten, een wandeling maken door de natuur of mooie fietstocht door de duinen. Puur genieten van Zeeland!

In een van onze sfeervol ingerichte groepsaccommodaties en vakantie- en familiehuizen kun je veilig en zorgeloos je vakantie of weekendje weg doorbrengen.

Zonder zorgen verblijven bij Hof van Renesse

Hof van Renesse volgt uiteraard de richtlijnen en het advies van de RIVM. Dat houdt in dat we onder andere de volgende maatregelen hebben getroffen om het voor onze gasten zo veilig mogelijk te maken, waaronder:

  • Wij hebben onze hygiëne standaarden verhoogd
  • Er is voldoende sanitair aanwezig in de accommodaties
  • Je huurt een accommodatie exclusief voor je eigen reisgezelschap op basis van zelfverzorging
  • We heten je van harte welkom op de receptie waarbij we 2 meter afstand houden. Daarbij mag er steeds maximaal 1 gast aanwezig zijn op de receptie.
  • We vragen je online te reserveren én te betalen.

Mocht je zelf - of iemand uit het reisgezelschap, of zijn of haar gezinsleden - onverhoopt toch wat grieperig zijn of een risicoland bezocht hebben, dan verzoeken we je om vroegtijdig even contact met ons op te nemen.

Op het Hof van Renesse kun je met een gerust gevoel uw vakantie vieren en tot rust komen.

Onze groepsaccommodaties staan op ruime kavels met veel privacy. Er zijn vele mogelijkheden om je helemaal te laten ontzorgen, we noemen er een paar:

De natuur met de uitgestrekte stranden en duinen is zeker nu een geweldige plek om uit te waaien en het hoofd leeg te maken.

Graag tot ziens op het Hof van Renesse!

Links naar persberichten:

https://www.nu.nl/economie/6054337/meerdere-huishoudens-in-een-vakantiehuisje-mag-mits-er-voldoende-wcs-zijn.html