Camperplaats in Zeeland op Hof van Renesse

Een camperplaats in Zeeland en ook nog eens nabij het strand. Interesse? Camping Hof van Renesse biedt ruime camperplaatsen nabij de Zeeuwse kust. Voor een paar nachten of juist een lange vakantie; op onze ruime camperplaatsen kan het allemaal. Vanaf onze campercamping kunt u alle kanten op en al het moois van Zeeland ontdekken.

Het is goed om te weten dat onze campercamping op slechts 6 kilometer afstand ligt van de Brouwersdam, het strand en het gezellige centrum van de badplaatsen Renesse en Burgh Haamstede. Mocht u geen fietsen mee hebben dan is de nood nog niet aan de man. Bij Hof van Renesse kunt u tegen een kleine vergoeding ook fietsen huren. 

Camperplaats in Zeeland met speciale voorzieningen

Onze kleine camping beschikt over goede voorzieningen voor camperaars. Bijvoorbeeld een stortplaats voor uw chemisch toilet en de mogelijkheid om water te tappen. Daarnaast bieden wij u vele faciliteiten die uw vakantie nog aangenamer maken. Zo zijn onze camperplaatsen standaard voorzien van elektra en een wateraansluiting en -waterafvoer. Tevens mogen alle gasten gratis gebruik maken van ons wifi-netwerk, ideaal wanneer u even uw e-mail wilt checken of een leuke vakantiefoto naar vrienden of familie wilt sturen. 

Voor korte en lange verblijven

Zoekt u een camperplaats in Zeeland voor een kort verblijf of juist voor een lange vakantie? Bij Camping Hof van Renesse bepaalt u zelf de duur van uw verblijf. Alles is mogelijk. Wanneer u op doorreis bent, kunt u bij ons terecht om één of meerdere nachten te verblijven. Maak een tussenstop en geniet even van het strand of de geweldige omgeving van Noordwelle en Renesse.

Wilt u liever wat langer blijven op onze campercamping in het Zeeuwse Noordwelle, dan kan dat ook! Wij adviseren u om uw fietsen mee te nemen en overdag te genieten van de prachtige omgeving. Maak een fiets of wandeltocht door het mooie gebied. En vergeet vooral niet een strandwandeling te maken. Naderhand kunt u zich weer heerlijk tot rust komen in uw camper op onze camperplaats nabij de Zeeuwse kust.

Kom proefkamperen op campercamping Hof van Renesse

Proefkamperen op een camperplaats in Zeeland, dat begrijpen wij als geen ander. Wanneer u een nieuwe camper heeft of de camper de hele winter in de stalling heeft gestaan, adviseren wij u zelfs om eerst te komen proefkamperen! Wanneer u nog een lange vakantie voor de boeg heeft, kunt u eerst alles even uitproberen. Kom daarom een weekend of paar dagen proefkamperen!

Wilt u meer weten over campercamping Hof van Renesse? Neem dan gerust contact met ons op of reserveer direct online eenvoudig uw camperplaats in Zeeland.

In het kort:

  • Ruime plaatsen
  • Veel privacy
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
Ligging
Service
Prijs / kwaliteit
Kamers
Kindvriendelijk
Hygiëne
8,8
8,4
8,2
8,3
8,7
8,7
zoover_image 8.5