De ultieme vakantie in Zeeland – Hof van Renesse

vakantie zeelandVakantie in Zeeland vieren? Hof van Renesse in Noordwelle biedt u alle ingrediënten voor een onvergetelijke overnachting nabij de Zeeuwse kust. Wij beschikken over diverse overnachtingsmogelijkheden: met onze sfeervolle groepsaccommodatiesB&B en camping is er altijd wel een passende overnachting te vinden. Hof van Renesse laat u van een vakantie in Zeeland genieten zoals de provincie ook bedoeld is: midden in de prachtige natuur, vlakbij zee en met gezellige dorpjes en steden in de buurt.

Vier uw ultieme vakantie in Zeeland bij Hof van Renesse en geniet!

Een heerlijke kampeervakantie in Zeeland op minicamping Hof van Renesse

Kom heerlijk kamperen tijdens uw vakantie in Zeeland op onze camping in het Zeeuwse achterland. Onze landelijke minicamping is een baken van rust en ontspanning. De camping van Hof van Renesse is ook voor kinderen erg leuk. Zij kunnen uren spelen op de trampoline, met de dieren op de boerderij of in de speeltuin. Lees hier meer over onze minicamping.

Een unieke B&B aan de Zeeuwse kust

Daarnaast kunt u een weekendje of weekje doorbrengen in één van de ruime kamers in Bed & Breakfast Hof van Renesse. ’s Ochtends begint uw dag al goed met een smakelijk ontbijt met onder andere boerenbrood, beleg en drankjes. Bekijk hier onze Bed & Breakfast en geniet van luxe, comfort en gastvrijheid tijdens uw vakantie in Zeeland bij Hof van Renesse.

Overnachten in een groepsaccommodatie? Ontdek Lockershof 4 en 6!

Wilt u met een groep naar Zeeland? Ontdek dan onze fantastische groepsaccommodaties, namelijk Lockershof 4 en Lockershof 6! In deze groepsaccommodaties kunt u overnachten met maximaal 18 of 20 personen. Tijdens uw vakantie geniet u van comfortabele faciliteiten in een boerenhoeve. Lees hier meer over onze groepsaccommodaties en ervaar het geweldige landleven in Zeeland.

Strandvakantie in Zeeland

vakantie zeelandVoor een strandvakantie in Zeeland bent u bij ons aan het juiste adres! Op de kilometerslange stranden kunt u diverse leuke activiteiten ondernemen. Denk hierbij aan zandkastelen bouwen met de kinderen, zwemmen of romantische strandwandelingen maken. En wilt u de Zeeuwse onderwaterwereld verkennen? Leer dan snorkelen of duiken in de één van de vele duikscholen in Zeeland.

Na een geweldige strandactiviteit kunt u smakelijk genieten van een lunch of diner in een van de vele strandpaviljoens.

Tijdens een vakantie in Zeeland is er meer dan genoeg te doen!

Zeeland kent veel leuke dorpen en steden. Maak een culturele wandeling door de eeuwenoude stad Middelburg met haar fascinerende historische gebouwen, monumenten en nog veel meer. Ook in het gezellige centrum van Renesse en Goes is het goed vertoeven.

Een dagje eropuit met de kinderen? Zwaai als Tarzan of Jane van touw tot touw in Klimbos Zeeuwse Helden in Westerschouwen of speel naar hartenlust in de overdekte speeltuin Five Star Farm in Kamperland.

Meer informatie over een vakantie in Zeeland bij Hof van Renesse

Voor meer informatie over een vakantie in Renesse kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u tevens graag van nog meer eropuit-tips voor gezellige tijd tijdens een weekend, midweek of vakantie in Zeeland!

In het kort:

  • Bed & Breakfast
  • Groepsaccommodatie
  • Camping
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
  • Huisdieren niet welkom
zoover_image