Vergaderlocatie in Zeeland, ontdek de mogelijkheden bij Hof van Renesse

Vergaderlocatie in Zeeland gezocht? Hof van Renesse in Noordwelle is dé vergaderlocatie waar u naast actief vergaderen ook nog eens heerlijk kunt ontspannen. Onze groepsaccommodaties bieden u diverse mogelijkheden op het gebied van vergaderen. Zo kunt u na afloop van de vergadering of brainstormsessie gezamenlijk in de keuken een heerlijk diner maken, of een ontspannen strandwandeling over het strand van Renesse.

Kom ook ongedwongen vergaderen op onze vergaderlocatie in Zeeland.

Ongedwongen vergaderen op de vergaderlocatie van Hof van Renesse in Zeeland

vergaderlocatie zeelandHof van Renesse beschikt over 2 groepsaccommodaties die perfect zijn voor een ongedwongen vergadering of brainstormsessie. In de comfortabele woonkamer kunt u vergaderen aan een lange tafel, in kleine groepjes aan losse tafels of in een ontspannen setting op de bank. De grote televisie is ideaal voor het geven van presentaties en uiteraard is er een goed wifi-netwerk waar u onbeperkt gebruik van mag maken. 

Heeft u behoefte aan een aangename onderbreking, dan is het goed om te weten dat onze vergaderlocatie op slechts 5 kilometer van het strand ligt. Wellicht dat een ontspannen wandeling over het strand zorgt voor goede ideeën tijdens de vergadering. Liever een actieve groepsactiviteit? Kies dan voor een uitdagende mountainbiketocht door de duinen, of ga watersporten bij de Brouwersdam. 

Na een lange dag naar huis rijden is niet nodig, u kunt namelijk overnachten in de comfortabele slaapkamers van de groepsaccommodatie. Het is goed om te weten dat alle slaapkamers beschikken over enkele bedden en standaard zijn voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Meer informatie over onze vergaderlocatie in Zeeland

Indien u de vergaderlocatie vooraf een keer wilt komen bekijken is dat uiteraard geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op, zodat we een datum kunnen prikken voor een rondleiding.

Graag tot ziens op vergaderlocatie Hof van Renesse in Zeeland!

In het kort:

  • Slaapkamers met badkamer
  • Veel privacy
  • Comfortabel
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
zoover_image