Weekendje weg in Zeeland – dé mooiste provincie van Nederland

weekendje weg zeelandWeekendje weg in Zeeland? Kom optimaal genieten van een onvergetelijk weekendje weg bij Hof van Renesse in Noordwelle. Bij ons kunt u kamperen op de camping, overnachten in een Bed & Breakfast kamer of in een groepsaccommodatie. Oftewel: wij hebben voor elke wens een passende overnachtingsmogelijkheid.

Zeeland is bij uitstek dé mooiste provincie van Nederland, waardoor elk uitstapje weer een fijne belevenis is! Overnacht bij Hof van Renesse en laat u tijdens een weekendje weg in Zeeland heerlijk verwennen.

Een weekendje weg in Zeeland op minicamping Hof van Renesse

Bent u graag in de frisse buitenlucht? Plan dan uw weekendje weg in Zeeland op onze minicamping. De ruime kampeerplaatsen worden omgeven door prachtige natuur en een aangename stilte. De perfecte plek om er even tussenuit te gaan! Lees hier meer over minicamping Hof van Renesse.

Een unieke B&B aan de Zeeuwse kust

Uw weekendje weg in Zeeland kunt u ook doorbrengen in één van de ruime kamers in Bed & Breakfast Hof van Renesse.  ’s Ochtends begint uw dag al goed met een smakelijk ontbijt met onder andere boerenbrood, beleg en drankjes. Bekijk hier onze Bed & Breakfast en geniet van luxe, comfort en gastvrijheid.

Overnachten in een groepsaccommodatie? Ontdek Lockershof 4 en 6!

Hof van Renesse beschikt over 2 fantastische groepsaccommodaties waar u met een groep een heerlijk weekendje weg in Zeeland kunt beleven. In deze groepsaccommodaties kunt u met maximaal 20 of 28 personen overnachten. U overnacht in een boerenhoeve en beschikt over goede faciliteiten. Ontdek hier onze groepsaccommodaties en geniet van het landleven nabij de Zeeuwse kust.

Weekendje weg in een natuurrijke omgeving 

weekendje weg zeelandDoor de prachtige, natuurrijke omgeving zijn er vele mogelijkheden tijdens een vakantie op Camping Hof van Renesse. Zo kunt u de mooiste wandel- en fietstochten door de duinen en langs de kust maken of de leukste watersporten op de Brouwersdam beoefenen. Breng ook zeker een bezoek aan Boswachterij Westerschouwen en geniet van de prachtige vergezichten van het heuvelachtige duinlandschap.

Genoeg te beleven tijdens uw weekendje weg in Zeeland

Zeeland is een veelzijdige provincie waar van alles mogelijk is tijdens uw weekendje weg in Zeeland. Zo zijn er enkele bijzondere musea die u veel leren over het ontstaan van Zeeland, de watersnoodramp van 1953 en de Waterkeringen. Het gezellige dorp Renesse ligt op 2 kilometer afstand. Wandel of fiets hier op uw gemak naar toe en ontdek hoe leuk de terrasjes en restaurantjes zijn.

Meer informatie over een weekendje weg in Zeeland bij Hof van Renesse? Neem dan contact met ons op.

In het kort:

  • Bed & Breakfast
  • Groepsaccommodatie
  • Camping
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
zoover_image