Teambuilding in Zeeland: ontdek dé leukste groepsactiviteiten

Teambuilding in Zeeland? In de omgeving van Hof van Renesse zijn meer dan genoeg leuke groepsactiviteiten te beleven. Aan elke leeftijd is gedacht dus er is altijd een uitstapje te vinden dat perfect bij uw gezelschap past. Na de teambuilding in Zeeland kunt u heerlijk ontspannen aan de kust of genieten van een heerlijke maaltijd in de vele restaurants in de directe omgeving.

Op een leuke manier werken aan een hecht team

Teambuilding betekent op een leuke manier samenwerken, waarmee u ook nog resultaat kunt boeken op de werkvloer. Zo zijn er veel teambuildingsactiviteiten mogelijk. Hierbij leert u op een duidelijke manier communiceren, wie de leider van de groep is en waar de verbeterpunten liggen. Enkele voorbeelden zijn vlotten bouwen, survivallen en verschillende spellen op het strand. Deze activiteiten voor teambuilding zijn voor zowel collega's als vrienden erg leuk en leerzaam om te doen!

Ontspanning na teambuilding

In de nabije omgeving van Hof van Renesse nog veel meer te beleven. Zo ligt Rosada Fashion Outlet op nog geen half uur rijden. Perfect als u gezellig een weekendje weg bent met vriendinnen of erg van winkelen houdt. Ook kunt u een fiets huren zodat u al fietsend de prachtige natuur en groene omgeving kunt verkennen. Op deze manier ontdekt u de mooiste plekjes van Zeeland!

Geniet van een heerlijke maaltijd in Zeeland

Na een dag werken aan teambuilding heeft u vast veel trek. Helaas kunt u met een grote groep vaak niet in elk restaurant terecht. Om de keuze voor u te vereenvoudigen heeft Hof van Renesse alvast een selectie gemaakt van alle eetgelegenheden waar ook grotere gezelschappen van harte welkom zijn. Of u nu trek heeft in een verse pizza, een malse steak of een spareribs; er zijn meer dan genoeg mogelijkheden.

Tip van Hof van Renesse: om er voor te zorgen dat u een gezellige avond heeft maar dat u ook weer veilig bij Hof van Renesse aankomt, bevelen wij u een taxicentrale aan.

Groepsactiviteiten

Actieve ontspanning in bruisend zeeland
www.dezeeuwsegasten.nl

Kitesurfen en strandactiviteiten
www.natural-high.nl

Duikcentrum Scharendijke
www.duikcentrumscharendijke.nl

Beleving in beweging
www.zeelandbuitenland.nl

Verhuur en reparatie van fietsen in Renesse
www.fixabike.nl

Rosada Fashion Centre
www.rosada.nl

Restaurants

Beachclub Perry's aan de Brouwersdam
www.beachclubperrys.nl

Restaurant de Proeverij in Zierikzee
www.restaurantdeproeverij.nl

Café de gekroonde Suikerbiet in Zierikzee
www.cafedebiet.nl

Pizzeria Il Nettuno d'Oro in Zierikzee
www.depizzeria.nl

Taxi Renesse
www.newyorktaxi.nl

In het kort:

  • Slaapkamers met badkamer
  • Veel privacy
  • Comfortabel
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
zoover_image