Ontdek de Brouwersdam

Onderweg naar Hof van Renesse bent u er misschien al overheen gereden: de Brouwersdam. Dit is dé place to be als u van watersport houdt. Nadat u uw auto, caravan of camper heeft geparkeerd op een van de vele parkeerplaatsen, kunt u genieten van een heerlijk dagje zon, zee, strand en wind!

Combineer uw verblijf bij Hof van Renesse met een heerlijk dagje eropuit op de Brouwersdam.

De Brouwersdam, een leuke plek voor de watersportliefhebber!

Dit fantastische watersportgebied kent ongekende mogelijkheden voor watersporten, waaronder kiten, windsurfen en flyboarden. En bent u op zoek naar een hilarische activiteit, ontdek dan de fun tube of ga met z’n allen banaanvaren. Het Grevelingenmeer is tevens een geliefde bestemming voor duikers. In deze prachtige onderwaterwereld vindt u onder andere krabben, zeesterren, platvissen en zelfs kleine haaien of zeepaardjes.

Wilt u met de kinderen genieten van een dagje strand? Bij de vele strandpaviljoens vindt u kleine strandjes waar de kinderen heerlijk kunnen spelen terwijl u geniet van een goed boek in de Zeeuwse zon.

Beachcblubs

Ook voor lekker eten bent u hier op de Brouwersdam op juiste plek. Verspreid over dit prachtige natuurgebied vindt u diverse beachclubs waar u een hapje kunt eten of een verfrissend drankje kunt drinken. Deze clubs verhuren vaak ook watersport artikelen, zoals een surfplank of kajak, en verzorgen diverse strand- en watersport activiteiten.

Tip van Hof van Renesse: bij Beachclub Perry’s en strandclub Zee kunt u een heerlijk hapje eten.

In het kort:

  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
  • Middelburg 33 km
  • Rotterdam 70 km
zoover_image