Uw eigen recreatiewoning in de rustieke buitenplaats van Renesse

Hof van Renesse is de ideale vakantiebestemming in Zeeland. Een plek waar rust, ruimte en natuur samenkomen. Het strand en diverse gezellige badplaatsen waaronder Renesse en Burgh-Haamstede zijn gelegen op korte afstand. Hof van Renesse zelf ligt net buiten het bruisende Renesse, waardoor u de ultieme combinatie tussen rust en Zeeuwse gezelligheid ervaart.

Hof van Renesse biedt in samenwerking met TOP Totaal de mogelijkheid om een luxe recreatiewoning te kopen. De recreatiewoningen worden gebouwd aan de rand van de camping, waar u het hele jaar door kunt genieten van vakantie in uw eigen tweede huis. In totaal worden er 5 recreatiewoningen gebouwd. Een kleinschalig concept zodat u optimaal van de rust en ruimte kunt blijven genieten.

Riante recreatiewoning kopen in Zeeland

De percelen van bijna 700m² zijn riant te noemen en de woning zelf heeft een vloeroppervlakte van maar liefst 65m². De huizen zijn ruim opgezet en beschikken over een woonkamer met luxe open keuken. Er worden 2 slaapkamers gecreëerd waarvan 1 master bedroom met kastenwand. De luxe badkamer is voorzien van alle gemakken zoals een toilet en inloopdouche.

De woningen worden aangeboden vanaf € 315.000,- exclusief vaste jaarlijkse kosten voor de huur van het perceel. Wilt u meer weten, vraag dan vrijblijvend de brochure aan.

De recreatiewoning wordt duurzaam ontwikkeld, goed geïsoleerd en is volledig gasloos. De buitenzijde van de woning is geïnspireerd op de bouwstijl van de boerderij van Hof van Renesse, waarbij de authentieke elementen terugkomen. Het interieur kunt u naar eigen wens afstemmen met TOP Totaal. In de showroom van TOP Totaal kunt u zelf uw wensen voor onder andere de keuken en badkamer aangeven.

TOP Totaal staat voor kwaliteit en ontzorgen

Het unieke TOP Totaal-concept is gericht op kwaliteit en ontzorgen. De adviseur geeft samen met u invulling aan de woning, waarbij wij alle details onder de loep nemen. Daarna gaan ze beginnen aan de bouw. Bent u benieuwd naar de vorderingen? Dan bent u van harte welkom om een bezoek te brengen aan de productiehal.

Verder hoeft u nergens naar om te kijken. Als enige bouwer heeft TOP Totaal alles in eigen beheer: ontwerp, bouw, inrichting, transport, plaatsing en service. Dat maakt de werkwijze juist zo uniek en zorgeloos. Meer weten over TOP Totaal, bezoek dan de website

Meer informatie over een tweede huis op Hof van Renesse

Wilt u meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend de brochure ontvangen, neem dan contact met ons op.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Lees minder