Vergaderen en overnachten in Zeeland op een unieke locatie

Vergaderen en overnachten in Zeeland? Op de inspirerende vergaderlocatie Hof van Rennesse kunt u niet alleen vergaderen en brainstormen, maar ook blijven overnachten. Zo hoeft u na een lange dag niet meer naar huis te rijden en kunt u ontspannen in onze groepsaccommodatie nabij de kust.

Vergaderen bij Hof van Renesse

vergaderen en overnachtenU kunt onze groepsaccommodaties exclusief voor uw gezelschap gebruiken als vergaderlocatie. Ongedwongen vergaderen in de woonkamer maakt vergaderen soms net even leuker. De diverse tafels in de woonkamer kunnen naar wens worden verschoven, dus of u nu wilt vergaderen aan 1 lange tafel of in kleine groepjes aan losse tafels, het is allemaal mogelijk. 

Wij bieden diverse vergaderarrangementen waarbij u zelf kunt kiezen of u ook gebruik wilt maken van een lunch, diner of kleine versnapering. Heeft u specifieke wensen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Overnachten in comfortabele slaapkamers met badkamer

vergaderen en overnachtenNa een lange dag naar huis rijden is niet nodig, u kunt namelijk overnachten in de comfortabele slaapkamers van de groepsaccommodatie. Het is goed om te weten dat alle slaapkamers beschikken over enkele bedden en standaard zijn voorzien van een badkamer met douche, wastafel en toilet.

Indien u de vergaderlocatie vooraf een keer wilt komen bekijken is dat uiteraard geen enkel probleem. Neem gerust contact met ons op, zodat we een datum kunnen prikken voor een rondleiding.

Graag tot ziens op Hof van Renesse!

In het kort:

  • Slaapkamers met badkamer
  • Veel privacy
  • Comfortabel
  • Renesse 3,5 km
  • Burgh Haamstede 4 km
  • Strand 5 km
  • Brouwersdam 5 km
zoover_image